Postpakketdoos

Pospakketdozen

Postpakketdozen zijn stansdozen, deze dozen worden gemaakt ook met een stansmachine. Het makkelijke aan een Fefco 427 postpakketdozen is dat de doos zonder bijkomstigheid van Tape of plakband in elkaar gevouwen kan worden en gereed is voor verzending.

Postpakketdozen zijn bij ons allemaal uitgevoerd in het Wit en zijn voorzien van een 2mm of 3mm enkele golf. De dozen zijn erg compact en bieden een goede bescherming voor uw product. Omdat de doos voorzien is van een enkele golf kartonnen laag adviseren wij u de postpakketdoos maximaal tot 10 kg te belasten. Mocht u alsnog meer gewicht willen versturen dan adviseren wij u de keuze te maken naar een ander model te kijken zoals een amerikaanse vouwdoos fefco 201.

Om een goed idee te krijgen hoe onze Postpakketdozen zijn uitgevoerd en in elkaar gezet dienen te worden hebben wij het volgende filmpje voor u Postpakketdoos Fefco 427

Wanneer de afmeting van uw Postpakketdoos er niet bij staat dan kunnen wij ook altijd een Fefco 427 postpakketdoos op maat voor u maken.